Met Distrifood en Foodmagazine weet u wat er in foodretail speelt. Meer achtergronden bij - en duiding van - het nieuws en meer strategische verdieping en inspiratie. Dat biedt u nóg meer stof tot nadenken: ‘Food for thought’.

Foodmagazine: Informatie, inzicht en inspiratie voor foodprofessionals. Foodmagazine biedt foodprofessionals strategische diepgang op het kruispunt van retail en industrie. Middels een wekelijkse nieuwsbrief, het online platform foodmagazine.nl en 11x per jaar het magazine. De premiumartikelen op foodmagazine.nl zijn alleen toegankelijk voor abonnees.

Distrifood: Altijd het laatste branche- en vaknieuws voor en over supermarkten. Met 3x per week de nieuwsbrief, het online platform distrifood.nl en 47x per jaar het nieuwsblad.

Vleesmagazine: Altijd op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de vleessector. Met nieuws over het slagersvak en de vleesverwerkende industrie. Middels de wekelijkse nieuwsbrief, het online plaform vleesmagazine.nl, 11x per jaar het vakblad en 4x per jaar de industriespecial.

Profiteer nu van een voordelig kennismakingsabonnement

De abonnementen stoppen automatisch en zijn inclusief toegang tot het online platform, ontvangst van de nieuwsbrief en het magazine in print + digitaal.

1 titel voor slechts €49:

2 titels voor slechts €89:

3 titels voor slechts €119:

3 maanden Distrifood + 3 maanden Foodmagazine + 6 maanden Vleesmagazine

Sluit een kennismakingsabonnement naar keuze af door het formulier hiernaast in te vullen!